GuidePedia

0
Ο… «άγνωστος» που πήρε ο Άγγελος

Αν κάποιος δει την αποστολή που ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης για το παιχνίδι με την Ξάνθη, θα διαπιστώσει πως υπάρχει και ένα... «άγνωστο» όνομα, αυτό του Αχιλλέα Πούγγουρα.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής είναι παίκτης της Κ20 του ΠΑΟΚ και φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του προπονητή του Δικεφάλου.
Ποιος είναι όμως ο Πούγγουρας που βρέθηκε να είναι στην αποστολή των «ασπρόμαυρων»;
Ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2012 από τον Προμηθέα Λάρισας και μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να προσθέσει το όνομά του στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές από τα Τμήματα Υποδομής που βρίσκονται στον... προθάλαμο της πρώτης ομάδας.
Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αφού αν και είναι ψηλός και δυνατός έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση για το ύψος του.
Η φυσική του θέση είναι στόπερ, όμως λόγω της ταχύτητας του και της ικανότητας του να μπορεί να χρησιμοποιήσει εξίσου καλά τόσο το αριστερό, όσο και το δεξί πόδι. Την περασμένη σεζόν ο Βλάνταν Ίβιτς τον τοποθέτησε ως αριστερό μπακ και ο παίκτης τον δικαίωσε κάνοντας μια καλή σεζόν.
Μάλιστα φέτος το καλοκαίρι οι κόποι του ανταμείφθηκαν, αφού ο νεαρός οπισθοφύλακας κέρδισε με το «σπαθί» του ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ.
Αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης τον έχει καλέσει αρκετές φορές σε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων».
Έτσι, ο Πούγγουρας από αριστερό μπακ στην Κ20 έφτασε να βρίσκεται στην αποστολή του Δικεφάλου με την Ξάνθη, εκεί που ίσως πάρει λεπτά συμμετοχής αν το παιχνίδι κυλίσει ομαλά για τον ΠΑΟΚ και δεδομένων των απουσιών του ΠΑΟΚ στην άμυνα.



Από inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Top