GuidePedia

0
Δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα...

Για την 9η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον επικίνδυνο Απόλλωνα Πάτρας...
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν υπολογίζει φυσικά για το σημερινό παιχνίδι τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ο αντικαταστάτης του οποίου (J.R. Bremer) θα βρίσκεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.
Οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού του Δικεφάλου, ο οποίος μιλώντας για το παιχνίδι επεσήμανε: «Πάντα χαιρόμαστε όταν παίζουμε στην Πάτρα, μία πόλη που αγαπά ιδιαίτερα το μπάσκετ και έχει ένα ένθερμο μπασκετικό κοινό. Τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα όμως, είναι παραδοσιακά πολύ δύσκολα κι αυτό ακριβώς ισχύει και φέτος. Ο Απόλλωνας έχει μία πολύ δυνατή ομάδα, είναι πολύ ισχυρός στο γήπεδό του και όταν έχει ρυθμό μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια του αγώνα, να έχουμε υπομονή στην επίθεση ώστε να πάρουμε τις σωστές επιλογές και να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στην άμυνά μας».
Η αποστολή του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε χτες οδικά για την Πάτρα την Παρασκευή, αποτελείται από τους: Kevin Langford, Μιχάλη Λιάπη, Marc Carter, Κώστα Κακαρούδη, Απόλλων Τσόχλα, Γιώργο Δέδα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θωμά Κώττα, Jake Odum, Julian Vaughn και Χρήστο Σαλούστρο.
Το παρόν στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν και αρκετοί ΠΑΟΚτσήδες που ζουν μόνιμα στην περιοχή και κάθε φορά που η ομάδα ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας την ενισχύουν...
Ο Απόλλων Πατρών στα μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια του κέρδισε τον Πανελευσινιακό (91-82), τον Κολοσσό (71-55) και έχασε από το Ρέθυμνο 70-80. Με 11 βαθμούς είναι ισόβαθμος του ΠΑΟΚ στην 6η θέση, ο Δικέφαλος όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα (Αρη εκτός, Παναθηναϊκό εντός)...



Από paokmania.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top