GuidePedia

0
AΡΔιές του Σκότους...
Χρόνια τώρα αυτές οι κόκκινες ρυπαροφυλάδες έχουν δηλητηριάσει την ποδοσφαιρική και όχι μόνο λογική του μέσου Έλληνα με κατευθυνόμενη και εμπαθή κριτική, αποβλέποντας σ' έναν και μόνο στόχο:
την ανάδειξη της ομάδος που ηγείται ο «φερόμενος» εγκέφαλος Εγκληματικής Ποδοσφαιρικής Οργανώσεως , σε κυρίαρχη στον χώρο του Ελληνικού και Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.
Η μεγαλύτερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ τούτου είναι πως αυτό το κόκκινο σκοτάδι που παριστάνει την πηγή εντύπου ενημερώσεως των φιλάθλων/οπαδών, όταν η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, που σημειωτέον είχε στη σύνθεσή της ΜΟΝΟ ένα παίκτη από το κωλοχανείο του Piraeus, κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004, βγήκε με τίτλο: ΕΛΛΑΔΑ ο Θρύλος της Ευρώπης δηλαδή ακόμη και σ' αυτή την ΚΟΡΥΦΑΙΑ (και όχι ανεπανάληπτη) στιγμή έπρεπε να διοχετευθεί το δηλητήριο και ο καρκίνος του αθλητισμού, υποσυνείδητα, ύπουλα και έντεχνα στον εγκέφαλο του ανυποψίαστου και ενθουσιασμένου μέσου Έλληνα.
Και βέβαια αυτοί οι κόκκινοι πεοκρούστες, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν υποστήριξαν την έννοια ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ απλά την είχαν αναγάγει σε μία ομάδα επιδείξεων στην οποία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα έπρεπε να συμμετέχουν όσοι αγωνίζονταν στην ομάδα του Piraeus, για να διαφημίσουν ποικιλοτρόπως το ομώνυμο κωλοχανείο του λιμανιού.
Για να μην λέω πολλά θα σας πώ το κορυφαίο: ότι η προπαγάνδα είχε σαν αποτέλεσμα η φημισμένη κλίκα «Μητρο-Αναστό και Μίχου» να κυριαρχήσει και στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ και να φτάσουμε στο αίσχιστο ποδοσφαιρικό κατάντημα να ζήσουμε τον πιο άμπαλο, άτεχνο, και τσαπατσούλη φερόμενο ποδοσφαιριστή τον Μητρόπουλο να παίζει 10αρι στην Εθνική Ελλάδος δηλαδή να φτιάχνει και να οργανώνει παιχνίδι. Ήμαρτον που λέει και μια ψυχή που είχε καταπιεί όμως την γλώσσα της όταν έβλεπε αυτό το ανοσιούργημα αλλά βγήκε θαρραλέα να καταγγείλει τον «απατεώνα ΖΑΓΟΡΑΚΗ». Δεν πειράζει, η κατάστασή του αξίζει τον οίκτο μας.
Και βγαίνει σήμερα το σκοτάδι, η ναυαρχίδα των κόκκινων ΑΡΔ και διατυπώνει «ποδοσφαιρική κριτική» όπως μπορείτε να διαβάσετε στην εικόνα που ακολουθεί:
Ειλικρινά δεν επιθυμώ να έλθω σε καμμία διαλεκτική διαδικασία με ψυχανώμαλους και ψυχασθενείς (τους συμπονώ, συμπάσχω μαζί τους και αν μου ζητήσουν βοήθεια και μπορώ να την δώσω θα την παράσχω άμεσα και ευχαρίστως).
Ωστόσο επειδή διαβάζουν και ακούνε νεαροί και νεαρές, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις θα τους πώ να προσέξουν τα εξής:
ΠΡΩΤΟΝ: Η επιλογή της απαξιωτικής κριτικής στους ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ παίκτες δεν είναι ΤΥΧΑΙΑ, γιατί οι Μαυρίας και Καρέλης είναι «βάζελοι» και ο ΚΑΛΟΥΣ είναι ο γαμιάς τους σε ποδοσφαιρικό/οπαδικό επίπεδο δηλαδή ό, τι και να έκαναν οι συγκεκριμένοι παίκτες «υστέρησαν»
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Οι κόκκινοι ΑΡΔ είχαν επιβάλει την επιλογή και προώθηση κόκκινων ΑΤΑΛΑΝΤΩΝ παικτών π.χ Διαμαντάκος, Φορτούνης, Μήτρογλου, Σάμαρης. Από την ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ αναντιστοιχία προωθήσεως και προσφοράς ο ΡΑΝΙΕΡΙ που προφανώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ αλλά είναι δέσμιος, ΕΒΑΛΕ τους ΑΠΕΙΡΩΣ πιο ικανούς από τους κόκκινους.
ΤΡΙΤΟΝ: Επειδή και οι τρείς ΠΗΓΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ και «υπάρχει κίνδυνος» τα κόκκινα βλαστάρια να βλέπουν την Εθνική από την τηλεόραση αρχίζει το «θάψιμο».
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Δεν θα πώ την γνώμη μου, θα πω αυτό που είπε ο Αλέξης Σπυρόπουλος στην μετάδοση του ΟΤΕ: « ο ΚΛΑΟΥΣ που είναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ στην αθόρυβη δουλειά, που θα πάει θα γίνει και στον θόρυβο» υπονοώντας ότι θα σκοράρει.
Υπήρχαν τουλάχιστον 4 περιπτώσεις που ειδικά ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ θα μπορούσε να κόψει την μπάλλα στην θέση του φόρ και ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Μέτρησα τουλάχιστον 4 φορές που παίκτες που δεν γύρισαν την μπάλλα στην θέση του φόρ, ζήτησαν ... συγγνώμη από τον ΚΛΑΟΥΣ. Και εν τέλει όταν ο ΡΑΝΙΕΡΙ τον κρατάει μέσα 85 λεπτά θεωρείται ο ΚΛΑΟΥΣ « υστερήσας» ρε καραπαπάρες; Χώρια που μόλις μπήκε ο Κώστας άρχισε η κλίκα να γεμίζει προς την περιοχή των Φινλανδών
ΚΑΡΕΛΗΣ: Έρχεται το σκοτάδι και ρίχνει ευθύνες για την ισοφάριση των Φιλανδών , σε παίκτη επιθετικό! Είναι τόση η ποδοσφαιρική καφρίλα που αντί ν' αναζητήσει ευθύνες στον μπακ που όμως είναι ο πρώην κόκκινος Τοροσίδης και στα χάφ που είναι οι γνωστοί Μανιάτης/Σάμαρης ... φταίει ο επιθετικός που δεν ήταν στην μικρή περιοχή να μαρκάρει. Και βέβαια έτσι «δεν έχει και τόση σημασία που σκόραρε».
ΜΑΥΡΙΑΣ: Το παιδί την αποστολή που είχε την έφερε εις πέρας. Ποιά ήταν αυτή: να μην ανεβαίνει ο μπάκ των Φιλανδών. Εγώ δεν θυμάμαι ότι ο φιλανδός μπάκ από την πλευρά του Μαυρία απείλησε έστω και μία φορά.
Και βέβαια το εμετικό σκοτάδι δεν αναφέρει τις τουλάχιστον 3 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ (ποδοσφαιρικά) παραλείψεις του Σάμαρη , που η έλλειψη καθαρού μυαλού των Φιλανδών δεν τις έκανε εύκολο γκολ.
Και βέβαια το μαύρο σκοτάδι που έχει απλωθεί δεκαετίες τώρα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ δεν κατέγραψε το εντελώς άναρχο και τακτικά ανεύθυνο παιχνίδι του Μανιάτη που μ' έναν σοβαρό αντίπαλο θα είχε κοστίσει στην Εθνική 3-4 μπαλλάκια...
Φίλε αναγνώστη: κράτα το μυαλό σου ανοιχτό και φωτισμένο. Μην αφήνεις να σε πλημμυρίσει το κόκκινο σκοτάδι που εξαθλιώνει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια και την μετατρέπει σε ακούσιο γρανάζι μιας καλοστημένης Εγκληματικής Ποδοσφαιρικής Οργανώσεως. Το ζήτημα δεν είναι οπαδικό: Είναι ζήτημα ΤΙΜΗΣ και ΕΥΘΥΝΗΣ...
Υ.Γ Αναρωτιέται το κόκκινο κατακάθι: «.... Διότι ο...ελέγχων τα πάντα Ολυμπιακός έχει μέσα στην τελευταία πενταετία αποκλειστεί δύο φορές στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, έχει χάσει από αυτόν την πρώτη θέση στα πλέϊ οφς και γενικά στα 16 μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το διάστημα έχει ο ΠΑΟΚ 7 νίκες, ο Ολυμπιακός 6 και τα άλλα 3 ματς έληξαν ισόπαλα! Δηλαδή, αν δεν είχε και τη...διαιτησία ο Ολυμπιακός, μάλλον δεν έπρεπε να σταυρώσει νίκη με τον ΠΑΟΚ. Η, μάλλον μόνο το περσινό 4-0 έπρεπε να είχε στα υπέρ του αποτελέσματα...
Η μόνη εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι ο ΠΑΟΚ όλη αυτή την πενταετία είχε σαφώς...πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό....»
Δεν έχεις πει πιο ΣΩΣΤΗ, πιο ΜΕΣΤΗ, πιο ΣΟΒΑΡΗ κουβέντα στην ζωή σου... Γι' αυτό και τα πρωκταθλήματα δεν κρίνονται στα μεταξύ ΠΑΟΚ και Piraeus παιχνίδια. Γιατί όταν κρίνονταν ο Φακής και ο Μίχας έκαναν θαύματα...




Από paokmania.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top