GuidePedia

0
«Από τα χειρότερά μας παιχνίδια»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα:
«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα γιατί κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Εμείς κάναμε ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια στην Ελλάδα φέτος. Δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να κινηθεί καλά και να πετύχει αυτό που ήθελε στο παιχνίδι, ενώ οι προσπάθειές μας δεν ήταν ομαδικές κι αυτό μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι και να διορθώσουμε πολλά πράγματα για να συνεχίσουμε την πορεία μας».
Αναφερόμενος στην απουσία του Κώστα Χαραλαμπίδη, αλλά και την έλευση του JR Bremer, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Κάθε παίκτης όταν λείπει δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα, αλλά από την άλλη η ομάδα είναι 12 παίκτες και πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Όσον αφορά τον Bremer, θα περιμένουμε να τον δούμε την Δευτέρα και μετά θα δούμε για την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Ventspils».
Ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας τόνισε: «Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρει τι ζητά στο γήπεδο και αμυντικά και επιθετικά. Καταφέραμε να τρέξουμε στο τρίτο δεκάλεπτο και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να πάρουμε διαφορά. Ο ΠΑΟΚ έκανε αντεπίθεση με σκληρή άμυνα και σημαδεύοντας τον Langford και στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις και καταφέραμε να κερδίσουμε. Θεωρώ ότι και με το Ρέθυμνο που χάσαμε είχαμε πολύ καλή απόδοση. Μας δίνει αυτή η νίκη την δυνατότητα να προετοιμαστούμε καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι και θέλουμε σίγουρα να κερδίσουμε τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ που ακολουθεί. Περαστικά και στον Κώστα Χαραλαμπίδη, του ευχόμαστε να επιστρέψει ξανά γερός».



Από paokbc.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top