GuidePedia

0
Αγανάκτηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Aρκετά ενοχλημένοι είναι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δύο συγκεκριμένους δημοσιογράφους οι οποίοι με σχόλια και τοποθετήσεις τους προσπάθησαν όπως λένε στην Μικράς Ασίας να προπαγανδίσουν υπέρ του Σπάθα και του Ολυμπιακού και φυσικά κατά του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Καρπετόπουλο και Χήτα.
Ο πρώτος έγραψε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τον Σπάθα γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής του έχει δώσει πέναλτι πέρσι στο ματς με τον ΠΑΣ! Στην ΠΑΕ αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να υπάρχει μια τέτοια τοποθέτηση; Δηλαδή ο Δικέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται όπως και όλη η Ελλάδα για τα αίσχη στην Τρίπολη επειδή ο Σπάθας του έδωσε ένα πέναλτι πέρσι; Και μάλιστα ένα πέναλτι που ήταν καθαρή παράβαση; Ο δημοσιογράφος δηλαδή ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να... το βουλώσει επειδή πήρε ένα πέναλτι πέρσι από τον Σπάθα που του έχει κόψει ένα πρωτάθλημα το 2010 και ίσως και ένα δεύτερο, αν στο τέλος της φετινής σεζόν η διαφορά με τον πρώτο κριθεί στις λεπτομέρειες; «Δεν δικαιούται ο ΠΑΟΚ λοιπόν να πάρει πέναλτι;», αναρωτιούνται στην ΠΑΕ.
Από την άλλη ο Κώστας Χήτας βγήκε χθες και είπε στην εκπομπή του και είπε πως ο ΠΑΟΚ δεν αντέδρασε για τα όσα έγιναν στην Τρίπολη.
Στον Δικέφαλο είναι αγανακτισμένοι με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο που προσπάθησε με τους καλεσμένους του εκ Πειραιώς, να «βγάλουν λάδι» τον Σπάθα και τον Ολυμπιακό και έριξε την ευθύνη στον ΠΑΟΚ που δεν είχε καμία σχέση με τον αγώνα. Κι όμως όπως λένε στην ΠΑΕ «κίνησαν ουρανό και γη» μετά τον αγώνα στην Τρίπολη. Στον Δικέφαλο πήραν όλα τα απαραίτητα μέσα υπό τον κίνδυνο να αντιμετωπίσουν μία ανάλογη διαιτησία Σπάθα καθώς την επόμενη ημέρα, στο δικό του ματς με τον Εργοτέλη είχαν να... κάνουν με τον διαιτητή Δημητρόπουλο που κατά το παρελθόν «χειρούργησε» τόσο τον Δικέφαλο όσο και αντιπάλους του ΟΣΦΠ.
Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι γίνονται προσπάθειες για να αποκρυφτεί η αλήθεια και τα όσα γίνονται χρόνια τώρα στο παρασκήνιο με την διαιτησία με έναν και πάντα τον ίδιο ευνοούμενο. Στον Δικέφαλο έχουν κατανοήσει ότι όσο η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα τόσο πιο μεγάλη θα είναι η προπαγάνδα εναντίον του και παίρνουν τα μέτρα τους μη αφήνοντας τίποτα να... πέσει κάτω.

Από inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Top