GuidePedia

0
Ταξίδι στην παγωνιά του Μινσκ

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε ήδη η συζήτηση και η οργάνωση για το ταξίδι στη Λευκορωσία. Ο Δικέφαλος αγωνίζεται στις 27 Νοεμβρίου με τη Ντιναμό και το ταξίδι στη Λευκορωσία μόνο εύκολο δεν είναι.
Τα προβλήματα δεν αφορούν μόνο τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει η ομάδα (εκτιμάται το θερμόμετρο θα δείχνει μέχρι και 5 βαθμούς κάτω του μηδενός) αλλά και οι μετακινήσεις.
Οι ομάδες που αγωνίζονται με τη Ντιναμό διαμένουν στο Μινσκ αλλά ταξιδεύουν στο Μπορίσοφ για τα παιχνίδια. Αυτό συνέβη και με τη Φιορεντίνα και με τη Γκινγκάμπ (που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά αλλά είχαν την τύχη να παίξουν νωρίτερα από τον ΠΑΟΚ που θα συναντήσει δύσκολες καιρικές συνθήκες).
Αυτό σημαίνει ότι τόσο την παραμονή όσο και την ημέρα του αγώνα η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πρέπει να διανύσει μια διαδρομή 100 χιλιομέτρων σε πολύ κακή διαδρομή λόγω οδοστρώματος από το Μινσκ προς το Μπορίσοφ και φυσικά να επιστρέψει στη βάση της.
Η συζήτηση αφορά το αν η ομάδα θα ταξιδέψει από Τρίτη ή Τετάρτη για τη Λευκορωσία και αν θα επιστρέψει αμέσως μετά το παιχνίδι, δηλαδή χαράματα της Πέμπτης ή αν θα μείνει και την Πέμπτη στο Μινσκ και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή.
Τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις για την αναχώρηση και την επιστροφή ώστε να ρυθμιστούν και οι προπονήσεις που θα πραγματοποιήσει η ομάδα κατά την παραμονή της στη Λευκορωσία.
Θυμίζουμε ότι μετά την επιστροφή του από το συγκεκριμένο ταξίδι ο ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον Πανθρακικό στην Τούμπα για το πρωτάθλημα της Superleague.



Από inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Top