GuidePedia

0
«Δεν ξεχνιέται με τίποτα»
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης και θυμήθηκε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όταν ο τότε πρόεδρος του «Δικεφάλου», Θωμάς Βουλινός, είχε αποσύρει από το γήπεδο την ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λεοντιάδης:
Για όταν είχε πάρει ο Βουλινός την ομάδα:
«Δεν ξεχνιέται με τίποτα αυτό το παιχνίδι. Στο 3′ δόθηκε ένα φάουλ και δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Στο 19' είχαμε δύο κόκκινες κάρτες και χάναμε 3-0. Είχε πάει να βγάλει και τον Σκαρτάδο με τρίτη κόκκινη κάρτα. Μετά ήρθε ο Βαρδινογιάννης αλλά ο Βουλινός δεν καταλάβαινε τίποτα. Εμείς ήμασταν στεναχωρημένοι μην τιμωρηθούμε και χάσουμε το UEFA. Ευτυχώς πήραμε μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Στα αποδυτήρια μας είχε μπει ο Βαρδινογιάννης και παρακαλούσε να γίνει το ματς. Ο Βουλινός όμως ήταν ανένδοτος και είχε πει πως με στημένα παιχνίδια δεν θέλει να ασχολείται. Ο διαιτητής τα είχε χαμένα. Έκανε ότι να ναι».
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό:
«Είμαι έτοιμος να παίξω εγώ. Παίζαμε στην Δράμα οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης και δεν είδαμε τον ΠΑΟΚ. Είχε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση και χορούς. Αρχίσαμε 9 και τελειώσαμε 11. Σαν αποτέλεσμα όμως μας ικανοποίησε. Ρωτήσαμε τον κόσμο με τον Ιορδανίδη και πανηγυρίσαμε κιόλας. Πέρυσι δεν πήραμε ούτε πόντο και φέτος πήραμε νίκη. Τώρα έχουμε την ψυχολογία και πάμε με την ίδια ψυχή και με τον ΟΦΗ. Πιστεύω κάνει καλή δουλειά ο Αναστασιάδης γιατί είμαστε πρώτοι και έχει και πολύ μικρότερο μπάτζετ από πέρυσι».




Από paokmania.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top