GuidePedia

0


Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν ο κορυφαίος προπονητής για την σεζόν 2013-2014, είναι μία σταθερή αξία στο Ελληνικό μπάσκετ και η αποθέωση που γνώρισε όταν ανέβηκε στο πάνελ για να παραλάβει το βραβείο του, ήταν η καλύτερη και πιο χαρακτηριστική αναγνώριση της δουλειάς του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου κόουτς της σεζόν 2013-2014 από τον Παναγιώτη Γιαννάκη και στις δηλώσεις του, δεν ξέχασε κανέναν από τους συνεργάτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά…
«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Είναι μια ξεχωριστή διάκριση. Δεν ανήκει αυτό το βραβείο μόνο στον προπονητή αλλά σε αυτό που λέγεται ομάδα. Το έργο του προπονητή δεν είναι εύκολο, αν οι γύρω του δεν τον υποστηρίζουν. Και η διοίκηση και ο τζένεραλ μάνατζερ και ο τιμ μάνατζερ πρέπει να κάνουν το δικό τους έργο αλλά υπάρχουν και άλλοι, όπως ο φροντιστής, ο φυσιοθεραπευτής ακόμη και ο γιατρός που βοηθούν εμάς, το τεχνικό τιμ.Αν δεν είναι ικανοποιημένοι οι παίκτες εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε στο γήπεδο, να τους διδάξουμε. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους παίκτες που βοήθησαν για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο που να είναι ο κόσμος ικανοποιημένος και να μας χειροκροτεί. Εύχομαι υγεία και καλύτερο μπάσκετ την επόμενη χρονιά».

Εκτός όλων των άλλων, τιμητικές πλακέτες υπήρξαν και θα σταλούν για τον Γιώργο Μπόγρη (πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν) και τον DJ Cooper (Μέλος της καλύτερης πεντάδας).



Από paokbc.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top