GuidePedia

0
Άρχισε να δέρνει ο Χακόμπο!
Απλά αδιόρθωτος!
Μετρημένες δείχνουν να είναι οι ημέρες του Σανθ Χακόμπο στην Τενερίφη, έπειτα από το συμβάν που έγινε την Πέμπτη στην προπόνηση των Ισπανών.
Ο θερμόαιμος πορτιέρο πλακώθηκε στο ξύλο με τον 17χρονο παίκτη της ομάδας Κρίστο Ραμόν Γκονζάλες αμέσως μετά το τέλος μιας άσκησης που εκτελούσαν.
Ο Ισπανός κίπερ που είναι δανεικός από τον Δικέφαλο στην Τενερίφη αρχικά κλώτσησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια τον απείλησε πως θα τον «σπάσει» στο ξύλο.
Το επεισόδιο όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια παραλίγο να πιαστεί στα χέρια και με τον Σεράνο (τον απείλησε πως θα του επιτεθεί), όταν τον άκουσε να μιλάει με τον Γκονζάλες για την άσχημη συμπεριφορά του.
Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί σε κάποια ομάδα πρόβλημα ο Χακόμπο, αφού και στον ΠΑΟΚ είχε υποπέσει αρκετές φορές σε πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία είχαν σχέση με την συμπεριφορά του.
Ο Χακόμπο πλέον είναι εκτός ομάδας και μάλιστα, χθες δεν προπονήθηκε μιας και υπήρξε συνάντηση στην οποία συζητήθηκε το ενδεχόμενο διακοπής της συνεργασίας του με την Τενερίφη.



Από thessports.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top